x

The Strokes udgiver ny sang

The Strokes udgiver ny sang

The Strokes har netop udgivet deres nye sang "One Way Trigger". Nummeret kan høres og downloades gratis fra gruppens hjemmeside, og der er tale om en synthdrevet og firserinspireret sang med masser af falsetsang, som minder en del om A-ha-klassikeren "Take On Me".

The Strokes udgiver et nyt album i år, fortalte Seattle-radiostationen 107.7 The End på sin Facebook-side og sin hjemmeside i forrige uge. Radiostationen fortalte, at den havde modtaget et nyt, klassisk Strokes-rockende nummer med titlen "All The Time" og en anden, mere synth-orienteret sang (som må formodes at være "One Way Trigger"), og at førstnævnte snart vil kunne høres på stationen.

Det nye album bliver gruppens femte og efterfølgeren til "Angles" fra 2011. Sidste sommer fortalte guitarist Albert Hammond Jr.s far, sangskriveren Albert Hammond til NME, at bandet dengang var ved at afslutte indspilningerne til albummet, og at sønnen syntes, det var fantastisk. Hammond Sr. sagde videre, at han ikke regnede med, at bandet ville gå i en markant anderledes retning end på "Angles", som i øvrigt var mere synth- og 80'er-orienteret end gruppens tidligere guitarrockede udgivelser.

The Strokes, hvis sanger Julian Casablancas i øvrigt har en dansk mor, debuterede i 2001 med albummet "Is This It?", der straks gjorde dem til nogle af spydspidserne i tidens garagerockrevival, der blandt andet også talte The White Stripes og The Raveonettes. De fulgte i 2003 debuten op med albummet "Room On Fire", og i 2006 kom treeren "First Impressions of Earth".

Hør "One Way Trigger" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA