x

Mike Patton og Norah Jones indspiller sammen

Mike Patton og Norah Jones indspiller sammen

Den tidligere Faith No More-frontmand Mike Patton har udgivet flere plader i forskellige konstellationer end gennemsnitsdanskeren ejer, og der er intet der tyder på, at han har tænkt sig at sætte tempoet ned.

I et interview med MTV fortæller Patton om at medvirke på det kommende Massive Attack-album (han synger på tre sange), de to soundtracks han arbejder på, den kommende Tomahawk-plade og albums, der skal indspilles henholdsvis med et italiensk strygeorkester og en plade med klassisk kormusik.

Men det mest interessante i denne sammenhæng er dog debutpladen fra bandet Peeping Tom, der har været fire år undervejs og udkommer 30. maj. Patton beskriver pladen som en popplade og lister bl.a. Kid Koala, Dale Crover fra The Melvins, Massive Attack, Dan "The Automator" Nakamura fra Gorillaz, DJ Muggs fra Cypress Hill og Bebel Gilberto som gæster på pladen.

Men det bedste kendte og mest overraskende navn på pladens gæsteliste er dog nok Norah Jones. Hun medvirker på sangen "Sucker", der ifølge Patton skulle have en noget brovten tekst. I følge den produktive skulle det ikke være den Norah Jones, vi kender, der dukker op på pladen, men derimod en vampet og sexet udgave, hvilket helt sikkert bliver en spændende oplevelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA