x

Vandt du Lampshade?

Vandt du Lampshade?

Billede: Casper Villadsen

Den dansk-svenske gruppe Lampshade er aktuel med sit andet album ”Let’s Away”, hvor de viser, at de har gennemgået en markant udvikling siden debuten ”Because Trees Can Fly” fra 2003. Støjrocken er blevet nedtonet til fordel for let melankolsk, melankolsk guitarpop med sangerinden Rebekkamarias sødmefulde røst i front. En stemme, der giver associationer til markante vokalister som svenske Stina Nordenstam, islandske Björk og engelske Harriet Wheeler fra hedengangne The Sundays.

Lampshade tager nu på turné med albummet i ryggen, og du kunne være den heldige, der vandt både album og to billetter til en af koncerterne på turnéen (bortset fra Odense). Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Glitterhouse Records. Og her kommer så Lampshades turnédatoer:

17/2 - VoxHall, Århus
24/2 - Studenterhuset, København
25/2 - Studenterhuset, Aalborg
26/2 - Studenterhus Odense

Hvis du ikke er så heldig at vinde billetter, kan du i øvrigt købe billetter til Århus-koncerten på http://www.voxhall.dk, til København på http://www.billetlugen.dk og til Aalborg og Odense på http://www.gaffabillet.dk

De heldige vindere, som har fået besked, følger nedenfor. Tillykke!
Rasmus Due Nielsen
8000 Århus C

Kristine Vilsgaard
8240 Risskov

Solveig Hejl
2620 Albertslund

Kristian Sproegel
9881 Bindslev


Lampshade


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA