x

Rihanna taler ud om Chris Brown

Rihanna taler ud om Chris Brown

I et nyt interview med Rolling Stone taler Rihanna for alvor ud om forholdet til eks-kæresten Chris Brown, som gennembankede hende i 2009, men som hun nu er blevet gode venner med igen.

Der har i medierne på det seneste været en del spekulationer om Rihannas og Chris Browns forhold, da de to ofte er blevet set sammen i den senere tid. Nu fortæller Rihanna så sin version af historien:

"Når man kigger på sagen udefra, er det ikke verdens smukkeste puslespil," siger hun og fortsætter: "I ser os gå et sted hen, køre et sted hen, i studiet, på klubben, og I tror, I ved, hvad det handler om. Men det er anderledes nu. Vi har ikke den slags slagsmål mere. Vi taler om tingene. Vi sætter pris på hinanden. Vi ved præcis, hvad vi har nu, og det vil vi ikke miste."

Rihanna tilføjer dog, at hun ikke vil acceptere, at Chris Brown begynder at opføre sig, som han gjorde i 2009: "Han har ikke den luksus, at han kan tillade sig at fucke up. Det er ikke en mulighed. Jeg kan ikke sige, at der aldrig vil komme problemer. Men jeg er ret sikker på, at han væmmes over det (sin tidligere opførsel, red.) Og jeg ville ikke være gået så langt, hvis jeg ikke troede, at det (fredelig sameksistens mellem Brown og Rihanna, red) var en mulighed."

Rihanna fortsætter: "Han har begået en fejl, og han har betalt for det. Han har betalt så meget, og jeg ved, at det er et sted, han aldrig mere vil gå hen. Og nogle gange har folk brug for støtte og opmuntring i stedet for kritik og latterliggørelse."

Chris Brown blev i sin tid idømt samfundstjeneste, rådgivning og fem års prøvetid, og han fik udstedt et polititilhold mod at nærme sig Rihanna. Tilholdet er dog blevet ophævet med Rihannas accept.

Har Chris Brown og Rihanna dermed fået klinket skårene, er Chris Brown kommet i problemer med en anden sangstjerne. I søndags kom han ifølge TMZ op at slås med Frank Ocean på en parkeringsplads ved et pladestudie i Los Angeles. Politiet efterforsker sagen, men har endnu ikke foretaget anholdelser.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA