x

John Legend til Danmark

John Legend til Danmark

Den amerikanske soulsanger John Legend gæster Danmark og giver denne gang koncert i så relativt intime rammer som Store Vega tirsdag den 16. juli.

John Legend spillede sidste gang på dansk grund i en udsolgt KB-Hallen i februar 2009. Den nu nedbrændte hal havde plads til dobbelt så mange tilskuere som Store Vega. Dengang uddelte GAFFAs anmelder Sohail Hassan fem stjerner og konkluderede: "Men alt i alt en upåklagelig solid performance, for dem, der kom for at høre ham synge og spille det bedste fra de tre album."

John Legends fusionerer klassisk old-school soul med hiphop og pop og er bredt anerkendt som en fremragende sanger, pianist og sangskriver. Han brød igennem i 2004 med debutalbummet "Get Lifted", som han fulgte op med "Once Again" i 2006, "Evolver" i 2008 og "Wake Up" i 2010, sidstnævnte indspillet i samarbejde med The Roots. John Legend har gennem tiden modtaget hele ni Grammyer og arbejder for tiden på sit fjerde album, "Love In The Future". For tiden kan han opleves på soundtracket til Quentin Tarantinos aktuelle film "Django Unchained" med sangen "Who Did That To You?"
 
Billetsalget starter mandag den 4. februar kl. 10.00 via GAFFA Live, og arrangøren gør opmærksom på, at man maksimalt kan købe fire billetter per person.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA