x

Genesis-klassiker kommer til Danmark

Genesis-klassiker kommer til Danmark

Det canadiske tributeband The Musical Box er kendte for deres for deres minutiøse gengivelse af Genesis' legendariske koncerter fra Peter Gabriel-tiden. Nu kommer de til Musikhuset Aarhus torsdag den 11. april, hvor de for første gang i Danmark vil fremføre gruppens nok mest kendte album, dobbeltalbummet "The Lamb Lies Down On Broadway" fra 1974 – det sidste album fra gruppen, inden Peter Gabriel forlod den til fordel for en solokarriere.

The Musical Box har blandt andet fået roser af de oprindelige Genesis-medlemmer, og de har fået lov at bruge en del af de oprindelige rekvisitter – blandt andet de 1200 lysbilleder, der i sin tid blev anvendt.

Genesis fulgte i sin tid albummet op med en omfattende turné, som blev et aldrig tidligere set udstyrsstykke. Koncerterne var spækkede med effekter som surrealistiske kostumer, make-up, scenekulisser og dias-show. Som det første band nogensinde brugte Genesis multimedier ved disse koncerter, og publikum var begejstrede.

The Musical Box har af Genesis fået tilladelse til at opføre showet i sin fulde længde. The Musical Box har genskabt klassikeren ned til mindste detajle: Peter Gabriels stemme, hans særegne monologer mellem sangene, hans fysiske sceneoptræden, bandmedlemmernes brug af instrumenter og hele diasshowet. Alt bliver fremført med dyb respekt for originalversionen, og det har fået roserne frem fra de oprindelige medlemmer. Således har Phil Collins sagt: "De spiller det bedre, end vi nogensinde har gjort", mens Peter Gabriel har udtalt: "The Musical Box genskaber uhyre nøjagtigt, hvad Genesis gjorde".

Billetsalg 89 40 40 40 og musikhusetaarhus.dk

Se uddrag fra showet her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA