x

Guide: Weekendens mest spændende koncerter

Guide: Weekendens mest spændende koncerter

Så er det atter ved at være weekend, og vi giver dig herfra GAFFA endnu 10 udpluk af, hvem vi synes, der er værd at hæfte sig ved på koncertprogrammet landet over i denne weekend. Vi anbefaler koncerter, der i skrivende stund endnu ikke er udsolgt.

FREDAG

København:

No Hay Banda + My Evil Twin, Ideal Bar, klokken 21.00

Elektro-pop/rock-duoen No Hay Banda bliver bakket op af My Evil Twin denne aften på Ideal Bar. Førstnævnte udgav senest album i 2011, og mon ikke der snart er nyt under solen fra deres hånd. My Evil Twin aka Cecilie Enevold udgav deres andet album "Cracks In Ice" i september i fjor.

Ballerup:

3 X Dissing, Baghuset, kl. 20:00

Sang-skjalden Povl Dissing har turpremiere med sine tre sønner i Ballerup. Dissing og sønner vil spille sange, der ligger dem meget nær, sammen med sange, de har skrevet i fællesskab - for første gang kun i selskab med sine sønner.

Aarhus:

Bottled In England, Radar, klokken 21.00

Den energiske duo i drum'n'bass-gruppen Bottled In England slår vejen forbi Aarhus. De har netop udgivet deres ep "Architecht EP", der blandt andet havde gæster som Troels Abrahamsen og Jenny Rossander (Lydmor). Der er med andre ord lagt op til en fest på Godsbanen.

Thisted:

Kato, Thy Hallen, klokken 20.00 (turnéstart)

DJ og producer Kato har turnéstart med sit nye album "Behind Closed Doors", der starter ud i Thy Hallen. Han medbringer sig en række special guests: Kongsted, Brandon Beal, Electric Lady Lab og den blot 12-årige unge dj Simon Hall.

LØRDAG

København:

Sunn O))) (US) + Mohammad (GR), Den Grå Hal, klokken 20.00

Sidst GAFFAs anmelder var forbi en Sunn O)))-koncert på dansk jord, resulterede det i en fem-stjernet anmeldelse. Ud over det dystre amerikanske orkester kan man også få fornøjelsen af den eksperimenterende græske strygertrio Mohammad.

Mark Tremonti, Amager Bio, klokken 20.30

Lead-guitarist i både Creed og Alter Bridge kan Mark Tremonti skrive på CV'et. Han sprang ud som solist i 2012 med albummet "All I Was", der beskæftiger sig med den noget tungere ende af rocken, end hvad han tidligere har præsteret. Hør det selv i Amager Bio.

Aalborg:

Tina Dickow, Aalborg Kongres og Kultur Center, klokken 20.00

Albumaktuelle Tina Dickow startede for nylig sin forårsturné – The Other Side Tour, og denne gang er turen altså nået til Nordjylland, hvor man blandt andet kan få glæde af Dickow og hendes materiale fra hendes senest album "Where Do You Go To Disappear" – denne gang dog i en akustisk form.

Aarhus:

Panamah + Ivory & Gold, Studenterhus Aarhus, klokken 21.00

Befinder du dig i stedet i Aarhus, så er det en god idé at slå vejen forbi Studenterhus Aarhus, der lørdag har besøg af Panamah og Ivory & Gold. Trioen Panamah står snart klar med en ny single, mens elektropop-duoen Ivory & Gold for nylig spillede til fire stjerner på Vegas Udvalgte.

SØNDAG

Allerød:

Barbara Moleko, Mungo Park, klokken 17.00 (billedet)

Hun hitter i øjeblikket med nummeret "Dum For Dig" - Barabara Moleko, der i dette forår turnérer under eget navn, efter support-tjansen for L.O.C. i efteråret. Denne gang kan hun opleves på teateret Mungo Park i Allerød, hvor der er blevet sat flere billetter til rådighed.

København:

Clutch, Amager Bio, klokken 20.00

Der er endnu en anbefaling til Amager Bio i denne omgang, da stedet får besøg af det rutinerede alternative rockband Clutch. De fejrer i år 20-året for deres første udgivelse. Det gør de i øvrigt med deres 10. album "Earth Rocker" i bagagen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA