Nyhed

Björnskov klar med animeret musikvideo

Den aarhusianske pop-club-singer-songwriter er aktuel med sin nye single med tilhørende video

Den aarhusianske sanger og sangskriver Peter Björnskov, bedre kendt som bare Björnskov, kunne i 2011 for første gang opleves i en bredere offentlighed med sin gæsteoptræden på Ankerstjernes hit "Nattog". I sommeren 2012 udgav han sin første solosingle, "En Anden", og den blev et pænt hit. Nu er han aktuel med sin anden single, "Lysår", som er en pop-club-sang med eftertænksomme undertoner, og som har fået lavet en flot, animeret musikvideo, du kan se nedenfor.

Björnskov præsenterer selv sin nye single således:

"Med min single 'Lysår' træder vi et stykke dybere ind i sjælen og stiller det spørgsmål, som fylder mine tanker allermest i denne tid, nemlig "hvad er meningen med livet?" Et spørgsmål, som de fleste nok har stiftet bekendtskab med på et eller andet tidspunkt. Min konklusion på det spørgsmål må være, at det er individuelt, hvad det er, der vejer højest her i livet, og for mit vedkommende handler det om at elske og frygte at miste den person, man føler, man er sat i verden for at elske."


Den animerede musikvideo er skabt af animator Mikkel Aabenhuus Sloth og designer Mai Aabenhuus. Om videoen fortæller de:

"Det har været en fornøjelse at sætte billeder på sangen, fordi dens budskab er så rent og enkelt, men bliver fortalt med et smukt billedsprog. Det handler helt konkret om en tabt kærlighed, men man får lov til at bevæge sig mellem drøm og virkelighed og tid og sted. Derfor er sangen den perfekte klassiske popsang, man kan lytte til i mange år frem, og det kræver nogle enkle stilrene billeder, der lægger vægt på æstetik og holder sig åbent til forskellige fortolkninger og følelser."

Se videoen nedenfor:


ANNONCE