Nyhed

Starfighters er atter skudt i gang

Upcoming musikere kan vinde pladekontrakt, festivalkoncert og fotosession

Igen i år får en håndfuld demo-bands chancen for at spille under bøgetræerne til årets Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg. Det tegner til at blive en rigtig god tradition med Starfighters-konkurrencen, hvor demobands dyster om en pladekontrakt, 300.000 kr. til indspilning samt en større foto-session. Og alle vinder den fede oplevelse at spille på en festival for et tændt publikum.

Reglerne er de samme som tidligere: Du skal være kontraktfri, uudgivet og virkelig god. Du udfylder kontrakten, der kan printes ud fra Starfighters' hjemmeside og sender den sammen med din demo-cd og pressemateriale til enten P3, MTV eller GAFFA. Vi vil hver vælge tre bands, der ryger i finalen, og derfra er det op til publikum og dommerpanelet at vurdere koncerten på festivalen.

Som udgangspunkt er alle genrer velkomne, men man bør nok tage med i overvejelserne, at afgørelsen sker ud fra en festival-koncert, og dér har nogle ting måske nemmere vilkår end andre. Hvis du sender ind til GAFFA, så husk at markere kuverten "Starfighters", og skriv også, hvis I ikke vil anmeldes på Demo-siden.


Sidste års vinderne, den dansksprogede elektronikapopgruppe Sidste Ambulance, er i øvrigt for tiden ved at færdiggøre sit debutalbum, der udkommer i august. Førstesinglen "Når Jeg Dør" er i øvrigt "ugens uundgåelige" på P3 i denne uge.

Starfighters' hjemmeside


ANNONCE