x

Burt Bacharach til Danmark

Burt Bacharach til Danmark

En af det 20. århundredes absolut mere markante sangskrivere inden for popmusikken kan opleves live i Danmark, når den til den tid 85-årige amerikanske sanger, pianist og ikke mindst sangskriver Burt Bacharach gæster Danmark og Koncerthuset lørdag 15. juni.
 
Den multi-prisvindende kunstner kan med rette beskrives som en legende i international showbusiness. I løbet af sine 60 år inden for musikken har han underholdt publikummer verden over med sine mange, mange sange, heriblandt klassikere som "That's What Friends Are For", "Close To You", "I'll Never Fall In Love Again", "I Say A Little Prayer" og "What's New Pussycat". Ofte med tekster af Hal David, der døde sidste år, og som regel sunget af andre, men Bacharach kan altså også selv fremføre dem.
 
Burt Bacharach startede karrieren i 50'erne som orkesterleder og arrangør for en af datidens helt store stjerner, Marlene Dietrich. Siden hen har han arbejdet sammen med og skrevet sange til stjerner som Dionne Warwick, The Beatles, Aretha Franklin, The Carpenters, Tom Jones og Neil Diamond. Indtil videre er det blevet til næsten 50 top-10 hits og over 70 top-40 hits.
 
I nyere tid har han blandt andet samarbejdet med navne som Jamie Cullum, Elvis Costello og Rufus Wainwright, og mange har samplet hans hits, eksempelvis Kanye West og Ashanti.
 
Billetsalget begynder torsdag den 7. februar klokken 10 via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA