x

Dead Prez til Danmark

Dead Prez til Danmark

New Yorker-duoen Dead Prez bestående af de to rappere Stic.man og M-1 gæster Danmark fredag 22. marts, når de lægger vejen forbi Pumpehuset.
 
Dead Prez er kendt for deres samfundskritiske og politisk orienterede tekster, der lægger fokus på alvorlige emner som politivold, racisme og undertrykkelse. De har ligeledes gjort sig bemærket for deres konfronterende stil og hårdtslående beats
 
Gruppen debuterede i 2000 med albummet "Let's Get Free", men allerede inden dette havde duoen bidraget med sange til flere soundtracks og medvirket som gæsteartister på diverse singler og album. Deres største hit til dato, "Hip Hop", var med på debutalbummet og er samtidigt blevet brugt af komikeren Dave Chappelle som intro til hans populære "Comedy Central"-show.
 
Siden debutalbummet har Dead Prez på en stribe album og mixtapes ytret deres meninger og holdninger til det, de betragter som samfundsmæssige uretfærdigheder. Både individuelt og sammen har Stic.man og M-1 involveret sig politisk og arbejdet for blandt andet lige uddannelse for alle mennesker, undervist i fordelene ved at spise og leve sundt samt illustreret, hvad de mener er nødvendige ændringer i det amerikanske samfund samt i resten af verden.
 
Dead Prez udgav i slutningen af 2012 albummet "Information Age", deres første studiealbum i otte år, og det er blandt andet materiale fra dette album, man vil kunne opleve live, når duoen indtager Pumpehuset fredag 22. marts.

Billetsalget er i gang via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA