Danske X Factor-stjerner udgiver duet

Danske X Factor-stjerner udgiver duet

Fredag den 8. februar udkommer Basim (billedet) og Lines nye single "Brænder Inde", hvor de to tidligere X Factor-deltagere møder hinanden, rent musikalsk, for første gang. Samme dag udgiver de begge også en ep, dog hver for sig. Lines med den selvbetitlede "Line" og Basims med tilen "5", der skal markere femårsdagen for Basims første live-optræden i X Factor tilbage i 2008. 

Samarbejdet er opstået på baggrund af gensidig beundring. Basim hørte nummeret med Line og faldt straks for det. Line derimod har gennem flere år været kæmpefan af Basim, efter at have været publikum til en af hans over 400 koncerter gennem tiden. 

- Da jeg fik at vide, at Basim ville synge med på sangen, havde jeg simpelthen ikke ord. Han er med til at gøre nummeret mere levende, og jeg elsker hans måde at arbejde på, siger Line. 

Nummeret "Brænder Inde" er skrevet af Engelina Andrina, som blandt andet skrev og lagde vokal til DJ Encores nummer 1 hit "I See Right Through to You", der blandt andet blev brugt til at promovere den første Big Brother-sæson. 

Musikken er spillet og produceret af Frederik Nordsø, der blandt andet har arbejdet sammen med kunstnere som Outlandish, Burhan G og Fallulah og er medlem af The William Blakes. 

Dermed er der lagt i ovnen til et potentielt nyt popliste-hit. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA