x

Sort Sol er på vej i studiet

Sort Sol er på vej i studiet

Sort Sol alias Steen Jørgensen (sang), Tomas Ortved (trommer) og Lars Top-Galia (guitar) samt livemusikerne Manoj Ramdas (guitar), Adam Olsson (guitar) og Anders Christensen (bas) drager som tidligere nævnt på GAFFA.dk ud på en turné til april.

Nu kan Lars Top-Galia fortælle, at bandet i nær fremtid tager i studiet for at indspille en lille håndfuld numre. Til GAFFA fortæller han:

– Jeg har i den senere tid skrevet en række numre og skitser, og tre af sangene er så gode, at jeg har fået Steen til at skrive tekster til dem, og nu går vi i studiet og indspiller dem som en slags test-session og ser, hvad der sker. Vi håber at kunne udgive sangene, inden turnéen starter – minimum en, maksimum tre.

Tre sange, det lyder som en lille ep.

– Ja, eller en god single, hvis den slags findes mere.

Er der et album på vej?

– Nej, ikke umiddelbart. Nu tager vi de tre sange her og ser, hvad der sker.

Hvordan er sangene? Er de punkede eller poppede eller...?

– Det er meget svært at sige noget om. Erfaringen siger, at de ændrer sig meget i studiet, men ambitionen er at lave noget, som både bærer præg af vores lyd, og som tager os et nyt sted hen. Og først og fremmest skal det være godt. Og vi tror på det.

Skal I have en producer på?

– Det er planen, men hvem det bliver, har vi ikke lagt os fast på. Vi skal også have nogle gæstemusikere med, for vi har brug for nogle sparringspartnere. Hvem det bliver, er dog heller ikke fastlagt, men det bliver ikke nødvendigvis nogle kendte musikere.

Jeg går ud fra, at de nye sange også bliver spillet live.

– Det er planen, ja, men det kan være, at der er noget, der ikke kan spilles af forskellige grunde. Men som udgangspunkt skal de kunne spilles live.

Sort Sols seneste album og seneste udgivelse med nyt materiale var lydsporet til Linda Wendels film "Baby" fra 2003. Deres seneste ordinære album er "Snakecharmer" fra 2001.

Se Sort Sols turnéplan på og køb billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA