x

Kaiser Chiefs topscorer ved Brit Awards

Kaiser Chiefs topscorer ved Brit Awards

Ikke helt overraskende blev Kaiser Chiefs aftenens store vinder, da den britiske musikbranche i går hyldede sidste års bedste musikalske præstationer i Earl’s Court i London. Bandet snuppede således tre af de såkaldte Brit Awards og blev hyldet som Bedste Britiske Gruppe, Bedste Rocknavn og Bedste Liveband.

Prisen som Årets Britiske Gennembrud gik lidet overraskende til opkomlingene fra Arctic Monkeys, der har lagt hele Storbritannien for deres fødder med deres fremragende debutalbum ”Whatever People Say I Am, That's What I'm Not”. Bandet var ikke til stede ved prisuddelingen, men havde filmet en takketale, hvor noget ifølge nme.com kunne tyde på, at bandet har fået et ekstra medlem.

Aftenens andre store vindere blev henholdsvis James Blunt, Green Day og Coldplay, der hver især kunne tage hjem med to statuetter i bagagen.

Coldplays frontmand, Chris Martin, antydede ved prisuddelingen, at bandet nu vil trække sig lidt tilbage fra rampelyset, idet han konstaterede: ”Folk er trætte af os, og der er vi også. I vil ikke se os til en af disse (prisuddelinger, red.) i mange, mange år. Vi mener det.” Om denne profeti så også kommer til at holde stik, vil tiden vise, meeen ... vi tillader os at tvivle.

Kaiser Chiefs' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA