x

Fire nye navne til Fed Fredag i Friheden

Fire nye navne til Fed Fredag i Friheden

I mandags blev de første fire navne til sommerens fede fredage i det aarhusianske Tivoli Friheden offentliggjort. Men allerede nu er de næste fire navne på programmet blevet offentliggjort ifølge AOA.dk. 

De nye navne er Alphabeat, Aura, The Raveonettes og Infernal. De lægger sig hermed ind i det foreløbige program, som indtil nu består af Mads Langer, Anne Linnet, Wafande og Safri Duo. 

Popprinsessen Aura indtager den store udendørs scene fredag 7. juni. Hun debuterede i 2008 med albummet "Columbine", som solgte guld i Danmark. Siden er det gået stærkt for den unge sangerinde.

I 2011 udgav hun sit andet album, "Before the Dinosaurs", og storhittet "Geronimo" gik som den første danske single nogensinde direkte ind som nummer et på den tyske hitliste. 

Der er garanti for fest og god stemning, når partybandet Alphabeat fredag 21. juni kigger forbi Tivoli Friheden. Du kender hits som "Fascination", "10.000 Nights of Thunder" og "Boyfriend". Hits som har medført udsolgte koncerter - både i Danmark og i udlandet.

Ugen efter – fredag 28. juni – er turen kommet til indie-rock-bandet The Raveonettes, som består af Sharin Foo, som i efteråret var dommer på TV2-programmet Voice, og Sune Wagner. I september 2012 udgav de albummet "Observator", som de i efteråret var på verdensturné med. Hør hitsinglerne "Observations" og "She Owns the Streets" live til Fed Fredag i Tivoli Friheden.

Fest bliver der uden tvivl i Tivoli Friheden, når Infernal sørger for endnu en fed fredag 5. juli. Duoen består af Lina Rafn og Paw Lagermann, som siden 1997 har fyldt dansegulvene på landets diskoteker. Skrål med på ørehængere som "From Paris to Berlin", "Downtown Boys" og "Electric Light," når bandet giver den gas på scenen under åben himmel. 

I alt kommer Fed Fredag i Tivoli Friheden til at bestå af 17 store koncerter, som kører af stablen i løbet af foråret og sommeren 2013. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA