Nyhed

Jay-Z skriver kontrakt med Kylie

Rapkongen har indgået samarbejdsaftale med popdronningen

Kylie Minogue har netop skrevet kontrakt med Jay-Z's firma Roc Nation, som beskæftiger sig med både pladeselskabsvirksomhed, management, musikforlagsdrift og meget mere.

Roc Nation skriver i en pressemeddelelse, citeret af Life+Times:

"Roc Nation vil gerne byde velkommen til den australske sangerinde, pladekunstner, sangskriver, skuespillerinde og designer Kylie Minogue til familien. I en karriere, der nu har strakt sig over 25 år, har Kylie udgivet 11 studiealbum, to livealbum, otte live-dvd'er, et greatest hits-dobbeltalbum og adskillige video-bokse. Hun har udgivet mere end 50-hitsingler verden over, herunder den Grammy-vindende "Come Into My World", og har solgt mere end 68 millioner album verdens over. Det er unødvendigt at sige, at vi er begejstrede for at få Kylie med i Roc-familien."


Hvad samarbejdet nærmer går ud på, har Roc Nation endnu ikke skrevet noget om, men man må sige, at muligheden for et musikalsk samarbejde mellem Jay-Z og Kylie Minogue er rykket tættere på med den nye aftale.

Roc Nation har også kunstnere som Timbaland, Calvin Harris og Rita Ora i stalden.

Kylie Minogue begyndte sin karriere som barne- og teenageskuespiller i Australien og fik succes i tv-serien "Neighbours". Hun udgav sin første single 28. juli 1987, en coverversion af Little Evas 60'er-hit "The Locomotion".


Sangen toppede den australske hitliste, hvilket førte til interesse fra den engelske sangskriver- og producertrio Stock, Aitken & Waterman og pladeselskabsmanden Pete Waterman, en tredjedel af samme trio. Han skrev kontrakt med Minogue, der i 1988 udgav singlen "I Should Be So Lucky", der storhittede i Europa, Australien og mange steder, og resten er pophistorie. Det var dog først i 2001, ved udgivelsen af singlen "Can't Get You Out Of My Head" og albummet "Fever", at Minogue for alvor fik hul igennem til det amerikanske marked.

 

 


ANNONCE