x

Jay-Z skriver kontrakt med Kylie

Jay-Z skriver kontrakt med Kylie

Kylie Minogue har netop skrevet kontrakt med Jay-Z's firma Roc Nation, som beskæftiger sig med både pladeselskabsvirksomhed, management, musikforlagsdrift og meget mere.

Roc Nation skriver i en pressemeddelelse, citeret af Life+Times:

"Roc Nation vil gerne byde velkommen til den australske sangerinde, pladekunstner, sangskriver, skuespillerinde og designer Kylie Minogue til familien. I en karriere, der nu har strakt sig over 25 år, har Kylie udgivet 11 studiealbum, to livealbum, otte live-dvd'er, et greatest hits-dobbeltalbum og adskillige video-bokse. Hun har udgivet mere end 50-hitsingler verden over, herunder den Grammy-vindende "Come Into My World", og har solgt mere end 68 millioner album verdens over. Det er unødvendigt at sige, at vi er begejstrede for at få Kylie med i Roc-familien."

Hvad samarbejdet nærmer går ud på, har Roc Nation endnu ikke skrevet noget om, men man må sige, at muligheden for et musikalsk samarbejde mellem Jay-Z og Kylie Minogue er rykket tættere på med den nye aftale.

Roc Nation har også kunstnere som Timbaland, Calvin Harris og Rita Ora i stalden.

Kylie Minogue begyndte sin karriere som barne- og teenageskuespiller i Australien og fik succes i tv-serien "Neighbours". Hun udgav sin første single 28. juli 1987, en coverversion af Little Evas 60'er-hit "The Locomotion".

Sangen toppede den australske hitliste, hvilket førte til interesse fra den engelske sangskriver- og producertrio Stock, Aitken & Waterman og pladeselskabsmanden Pete Waterman, en tredjedel af samme trio. Han skrev kontrakt med Minogue, der i 1988 udgav singlen "I Should Be So Lucky", der storhittede i Europa, Australien og mange steder, og resten er pophistorie. Det var dog først i 2001, ved udgivelsen af singlen "Can't Get You Out Of My Head" og albummet "Fever", at Minogue for alvor fik hul igennem til det amerikanske marked.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA