x

Vandt du F.U.K.T. og Emil de Waal Plus?

Vandt du F.U.K.T. og Emil de Waal Plus?

Billede: F.U.K.T.s hårdtarbejdende trommeslager Anders Meinhardt, fanget af Titus

Under navnet ”Blip Bob Delight” præsenterer Copenhagen Jazzhouse en ny klub i vintermånederne. Den første torsdag i januar, februar og marts kunne og kan man ifølge arrangørerne få kærligheden at føle. Kærlighed til musik, publikum og ikke mindst hinanden er i højsædet i Blip Bob Delight. Her hylder Blip Bob Delight den elektro-etniske genre og har ved de to første arrangementer præsenteret navne som bl.a. snart pladeaktuelle Under Byen og World Music Award-vindende Afenginn.

Nu afrunder Blip Bob Delight så sit program torsdag den 2. marts kl. 20.30 med drum 'n' bass-fænomenet F.U.K.T. (billedet) og trommeekvilibristen Emil de Waal med sit elektro-jazz-projekt Emil de Waal Plus. Og ganske som ved de to første arrangementer kunne du vinde billetter og søreme også et par glas champagne.

Og hvem er F.U.K.T. og Emil de Waal + så? Ja, F.U.K.T. er noget så sjældent som et live-drum’n’bass-band, hvor den ultra-hårdtpumpende bas- og trommebund er helt igennem håndspillet, selvom F.U.K.T. så oven på denne bund kaster samples i grams, og til deres koncerter til visuelle efffekter ved duoen 2D. Tro os, det rykker for vildt! Hør og se selv på deres hjemmeside F.U.K.T.s debutalbum udkommer i øvrigt i april på Morten Varanos Murena Records.

Emil de Waal + skal man absolut heller ikke kimse ad. Der er nemlig tale om den særdeles erfarne danske rock-, pop- og jazztrommeslager Emil de Waal, der her har allieret sig med en sampler og præsenterer en særdeles original blanding af rock og elektronika.

Du kunne være en af de heldige, der kommer til at se F.U.K.T. og Emil de Waal + live ganske gratis og oven i købet vinder en cd med Emil de Waal + – og får champagne oven i hatten! Kom ikke her! Du skulle bare svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: København.

De heldige vindere, der har fået besked, følger nedenfor. Tillykke!
Lene Kjær
2720 Vanløse

Nina Johanne Spaabæk
1430 Kbh K

Benny Bratbjerg
1972 Frb. C

Joachim Almdal
2960 Rungsted Kyst

Andreas Græm
2100 Kbh Ø

Tine Presterud
2800 Lyngby

Pascale Düster
2770 Kastrup

F.U.K.T.s hjemmeside

Emil de Waals hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA