x

Udgiver Frank Ocean alligevel nyt album?

Udgiver Frank Ocean alligevel nyt album?

På trods af Frank Oceans tidligere udtalelse til The Guardian om, at han muligvis hellere ville skrive en bog end lave et nyt album, har en af de producere, han arbejdede sammen med på det anmelderroste debutalbum "Channel Orange", nu sat rygter i gang om det modsatte.

Om'Mas Keith var involveret i studiet på det forrige album, og i et interview med amerikanske Billboard har han nu afsløret, at sangeren allerede er begyndt at tale om det næste album:

"Han kom over til studiet og sagde, at vi snart skulle begyndte at arbejde sammen igen. Jeg ved bare ikke helt hvornår". 

Frank Ocean udtalte også for nylig til New York Times, at han ville være at finde på forskellige, øde steder rundt omkring i verden, hvor han blandt andet ville skrive en bog. 

Nu ser det dog ud til at planerne er ændret. Ifølge Keith er Ocean på et meget bedre sted, end han var for et år siden, både kreativt, harmonisk og musikalsk. 

Frank Ocean udgav sidste år sit debutalbum "Channel Orange", der af HMV blev kåret som årets album på en ultimativ 'Best of"-liste, der dækkede data fra førende medier som The Guardian, The Time, BBC, Rolling Stone og mange flere. 

I nat dansk tid modtog Frank Ocean to Grammyer, dels for albummet "Channel Orange", der fik prisen "Best Urban Contemporary Album", dels for sit samarbejde med Jay-Z og Kanye West på sangen "No Church In The Wild" fra de to sidstnævntes fælles album "Watch The Throne".

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA