x

Efterklang klar med ny musikvideo

Efterklang klar med ny musikvideo

Efterklang spiller i aften deres første ud af fire koncerter i Danmark i denne omgang, på VoxHall i Aarhus. Koncerten er i øvrigt udsolgt ligesom de to koncerter i København 17. og 18. februar. Der er stadig billetter til morgendagens koncert på Skraeen i Aalborg.

Efterklang er samtidig aktuelle med deres fjerde musikvideo til et nummer fra deres seneste album "Piramida", denne gang til sangen "The Living Layer". Videoen er instrueret af Malthe Fischer og Eleanor Bock Lund – førstnævnte også kendt som tidligere sanger i hedengangne Oh No Ono – og viser danserne Karis Zidore, Olivia Riviere, Nanna Stigsdatter og Meleat Fredrikson i et særegent landskab, hvor blandt andet Operaen i København spiller en noget atypisk rolle.

"Piramida" blev i GAFFA anmeldt til fem ud af seks stjerner ved udgivelsen i september, hvor Michael José Gonzalez skrev: "Efterklang har endnu engang skabt et dragende univers, der er lige så meget popsange som lydlandskaber, der fortjener at blive oplevet igennem et par høretelefoner. Med sig fra 'Magic Chairs' har bandet en befriende umiddelbarhed, der bidrager til, at man kan nyde godt af genkendelsens glæde efter kun et par aflytninger, mens stadig nye detaljer bliver ved at springe frem i de blåtonede hjørner af albummets let mørkrandede og melankolske mesterstykker."

Efterklang modtog i slutningen af januar en Steppeulv i kategorien Årets Album for "Piramida", og samme album blev kåret af GAFFAs redaktion som årets næstbedste danske album i 2012.

Efterklang spiller som sagt i Aalborg i morgen, og du kan købe billetter via GAFFA Live.

Se videoen til "The Living Layer":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA