x

Iron Maiden udgiver ny live-dvd

Iron Maiden udgiver ny live-dvd

Iron Maiden er på vej med en live-dvd med en 25 år gammel, markant koncert. Det er første gang, at showet, der oprindelig blev indspillet i november i 1988, bliver udgivet på dvd. Koncerten var oprindelig en del af bandets "Seventh Son Of A Seventh Son World Tour" og blev optaget over to dage i et udsolgt N.E.C Arena i Birmingham. I 1989 udkom koncerten på VHS, og 25. marts kommer den så på dvd med titlen "Maiden England '88".

Dvd'en kommer til at bestå af to dele: 

Disc et indeholder koncerten i en opgraderet og udvidet udgave fra VHS-udgivelsen i sin tid. Derfor inkluderer den nu også tre endnu ikke udgivne numre fra koncerten: "Running Free", "Run To The Hills" og "Sanctuary", hvilket giver en total længde på 110 minutter. 

Koncerten var oprindeligt instrueret og redigeret af bassisten Steve Harris (billedet), der på bedst mulig vis ønskede at genskabe koncerten fra en fan-synsvinkel.

Disc to er en omfattende bonus disc, der indeholder en dokumentar, der bliver del tre i "The History of Iron Maiden"-serien. Den 40 minutter lange dokumentar omfatter nye interviews med de fem bandmedlemmer og manageren Rod Smallwood, omhandlende gruppens minder og historier fra deres tidligere tours og omkring den turbulente tid hvor de to albums "Somewhere In Time" og "Seventh Son Of A Seventh Son" blev til.

Iron Maiden spiller i sommeren en lang række stadion-koncerter i Europa, heriblandt også en del festivaler. Det er endnu uvist, hvorvidt bandet også gæster Danmark.

Se indholdet på dvd'en nedenfor:

DISC ONE – MAIDEN ENGLAND '88

Moonchild
The Evil That Men Do
The Prisoner
Still Life
Die With Your Boots On
Infinite Dreams
Killers
Can I Play With Madness
Heaven Can Wait
Wasted Years
The Clairvoyant
Seventh Son Of A Seventh Son
The Number Of The Beast
Hallowed Be Thy Name
Iron Maiden
Run To The Hills
Running Free
Sanctuary

DISC TWO – THE HISTORY OF IRON MAIDEN PART 3

The History Of Iron Maiden - Part 3 

12 Wasted Years
Wasted Years promo video
Stranger In A Strange Land promo video
Can I Play With Madness promo video
The Evil That Men Do promo video
The Clairvoyant promo video

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA