x

Peter Sommer varsler destruktive vokaler

Peter Sommer varsler destruktive vokaler

Billede: Morten Larsen

"Destruktive Vokaler” bliver den spøjse titel på Peter Sommers andet soloalbum, der udkommer 27. marts og er efterfølgeren til hans meget succesfulde debutalbum ”På Den Anden Side” fra oktober 2004. Et album, der gav sangeren i pauserende Superjeg store hits med ”Valby Bakke” og ”Tigger” og den yderst prestigefyldte P3-pris. Om albumtitlen er en selvironisk kommentar til Sommers sangstil eller et lidt mere subtilt ordspil – eller en kombination – vides endnu ikke, men mon ikke der er en finurlig mening?

Andet soloalbum fra Peter Sommer byder på sangtitler som "Man Hamrer Løs På En Åben Dør", "Livets Gang I Virkelyst", "Karma", "Voksende Mennesker" og "I Morgen Er Alt Muligt". Peter Sommer har valgt at fortsætte samarbejdet med Henrik Balling (eks-Gangway), som også producerede det første soloalbum ”På Den Anden Side”.

Samspillet er yderligere udbygget med kompetente folk på instrumenter og knapper. Inspireret af Sommers mange koncerter sidste år har bandudtrykket fået en større rolle på det nye album, som er indspillet sammen med de musikere, der også tager med på Sommers forårsturné, der starter den 31. marts på Månen i Haderslev. Et band, der består af følgende musikere:

Ole Jeppesen (Sterling): kor
Tom og Keld Jørgensen (Larsen And Furious Jane): hhv. bas og trommer
Palle Hjort: tangenter
Søren Bigum: guitar
Henrik Balling: mellotron

Albummet er i øvrigt mikset af englænderen Ian Caple, der har arbejdet sammen med så markante navne som Tindersticks, Tricky, Stina Nordenstam og Sommers muse Lise Westzynthius.

Peter Sommers hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA