x

Ny Vinnie Who-video med drags på Segways

Ny Vinnie Who-video med drags på Segways

Den elektroniske sanger Vinnie Who er snart aktuel med sit andet album "Midnight Special", der udkommer den 18. februar. 

I den forbindelse har han nu lavet en ny video til anden-singlen "The Wiggle", som kunsteren selv mener er et rigtigt dansenummer. Vinnie Who synger da også denne insisterende frase: "See me wiggle the best I know". Videoen forestiller to glimmer-klædte drag queens, der iført leopard-pels kører rundt på Segways – det tohjulede, batteridrevne køretøj – i de københavnske gader og stræder.

"'The Wiggle' er en iagttagelse og ikke mindst en hyldest til mangfoldighed. En påmindelse om, at man kun har den fest, man selv skaber, og at det er okay at slippe sig selv løs. Livet handler også om at have det godt her og nu", siger bagmanden Niels Bagge.

Førstesinglen "How Can I Be Sure", som udkom i oktober, blev P3's Uundgåelige i releaseugen.

Det nye album når vidt omkring og rammer mange emner. For eksempel bliver Felix Baumgartner, der havde lyst til at hoppe ud fra 39 kilometers højde, hyldet i sangen "39".

"Jeg har lavet en diskoplade igen. Jeg elsker musik som er sexet, fortabt, naiv, selvsikker, varm, cool, elektronisk og organisk på samme tid. Paradokser er min livret," siger Vinnie Who. "Jeg har arbejdet benhårdt i næsten to år på at videreudvikle min lyd og sangskrivning, og jeg synes, at jeg har lavet en varieret og helstøbt plade, og det var også meningen. Nu kan jeg bare ikke vente med at optræde igen".

I forbindelse med det nye album turnerer Vinnie Who i både Norge og Sverige. Turnéen starter i dag den 14. februar, og han rammer Danmark første gang den 1. marts på Tapperiet i Køge. Desuden besøger han blandt andet København, Aarhus, Odense og Aalborg i løbet af foråret. 

Se den nye video via YouTube her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA