x

Musikerdesignet tøj stjålet

Musikerdesignet tøj stjålet

Den københavnske tøjbutik Sacre-Coeur afholder på lørdag en festival, der skal samle penge ind til Stop Kvindehandel-kampagnen. På programmet lørdag finder man epo-555, Sarah Hepburn, Speaker Bite Me og Joy Lieberkind samt forskellige dj's.

Det var desuden meningen, at der skulle afholdes en auktion, hvor tøj udsmykket af en lang række danske musikere skulle sælges med det formål at samle penge ind til værestedet Reden, der forsøger at hjælpe danske og udenlandske prostituerede. En lang række danske musikere havde fået udleveret tøj, som de hver især havde sat deres personlige præg på, og blandt bidragsyderne var bl.a. Diefenbach (billedet), Lise Westzynthius, Under Byen, Spleen United og Larsen And Furious Jane.

Men nu viser det desværre sig, at tøjet til auktionen er blevet stjålet. Ukendte gerningsmænd var tidligere på ugen på besøg i Sacre-Coeurs lager, hvor de stjal stort set alt det tøj, der var blevet designet til auktionen på lørdag. Eftersom tyvene havde ladet en masse andre varer ligge, frygter folkene bag festivalen, at gerningsmændene er gået specifikt efter auktionsvarerne i en form for protest imod kampagnen.

Der er enkelte af de specialdesignede stykker tøj, der ikke lå i lageret, og som derfor ikke er blevet stjålet. Disse varer vil fortsat blive bortauktioneret, men pga. tyveriet vil auktionen naturligt nok ikke blive så omfattende som planlagt. Men eftersom overskuddet fra festivalen fortsat går til at støtte Redens arbejde, opfordres alle til at møde op til arrangementet, der afvikles på Basement i København på lørdag fra 21:00 - 05:00.

Butik Sacre-Coeur


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA