x

Stor dansk koncertarrangør er død

Stor dansk koncertarrangør er død

Flemming Schmidt, direktør for den danske afdeling af den internationale koncertarrangør Live Nation, er lørdag død af kræft, 63 år.

Som direktør for Live Nation var Flemming Schmidt med til at arrrangere danske koncerter med nogle af verdens største pop- og rocknavne, eksempelvis Bruce Springsteen (billedet), Coldplay, Madonna, Lady Gaga, Bob Dylan, Depeche Mode og mange flere. Flemming Schmidt arbejdede i den forbindelse tæt sammen med store koncertsteder som Jyske Bank Boxen og Parken.

Flemming Schmidt stiftede i begyndelsen af 70'erne koncertagenturet DKB, som med årene voksede sig stort og i begyndelsen af 00'erne blev købt af internationale Live Nation, der beholdt Schmidt som dansk direktør.

En af Flemming Schmidts kolleger og konkurrenter, Peter Sørensen fra en anden stor dansk koncertarrangør, Beatbox Booking, har på Beatbox' hjemmeside skrevet nogle mindeord, og her skriver han blandt andet:

"Sammen med en håndfuld jævnaldrende var Flemming Schmidt med til at for alvor at sætte Danmark på det internationale koncertkort og gøre landet til et fast stop på alle udenlandske kunstneres turneer. Og han var med stor flid, dygtighed og entusiasme med til at give såvel kunstnere som publikum ordentlige forhold og var meget optaget af at alle skulle have de bedste forhold, både på, foran og bagved scenen."

Flemming Schmidt efterlader sig kone og tre børn.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA