Nyhed

Stort 90'er-navn klar til Smukfest

I dag har Smukfest afsløret endnu et navn til sit program

I går gav Skanderborg Festival et hint på deres Facebook-side om dagens store offentliggørelse. Ledetråden lød: "Nok se, men ikke røre - modeskaber inden for herrrebenklæder".  

Og det viser sig at være ingen ringere end 90'er-rapper og ikon MC Hammer, der på verdensplan har solgt mere end 50 millioner album. 

MC Hammer har særligt skrevet sig ind i musik-historien med det legendariske hit "U Can't Touch This", som til august nu kan høres på Skanderborg Festival. 


MC Hammers 1990-album "Please Hammer Don't Hurt 'Em" er et af de mest solgte rap-album nogensinde – og at inspirationen fra Hammer også rager helt ind i nutiden, kunne man se fornylig ved American Music Awards. Her delte Hammer scenen med det koreanske fænomen Psy, i et underholdende mash-up af Psys "Gangnam Style" og Hammers "Too Legit To Quit". MC Hammer udsendte sit første album "Feel My Power" tilbage i 1987 og seneste og 12. studiealbum kom i 2009 under titlen "DanceJamTheMusic". MC Hammer har i løbet af karrieren solgt over 50 millioner plader – og er belønnet med blandt andet tre Grammyer, otte American Music Awards og var den første rap-artist der modtog Billboards Diamond Award for 10 millioner solgte album. Og så har han i dag mere end tre millioner followers på Twitter.

I forrige uge offentliggjorde festivalen, at de havde fået ingen mindre end Prince til at optræde. Af andre navne kan nævnes Kings Of Leon, Avicii, Alabama Shakes, Tina Dickow, Turboweekend, Peter Sommer, Mew, Kashmir, Saybia, Beth Hart, Bikstok Røgsystem og mange flere. Se det fulde program på festivalens egen hjemmeside www.smukfest.dk

Smukfest 2013 foregår den 7.-11. august, mens der er opvarmningsdage fra den 4.-6. august. Lyt til GAFFAs SmukFest 2013 playliste her.


Køb billetter til Smukfest via GAFFA Live.

ANNONCE