x

Jelling Musikfestival offentliggør nye navne

Jelling Musikfestival offentliggør nye navne

Den sidste weekend i maj kan Jelling Musikfestival for 25. gang slå portene op. Tidligere er navne som Volbeat, Nephew og Rasmus Seebach blevet offentliggjort, og nu tilføjer festivalen yderligere kunstnere til programmet.

Denne gang er der tale om Alphabeat, Anne Linnet, Klumben & Raske Penge, Kim Larsen & Kjukken, Niklas og Go Go Berlin. 

Festivalens musikbooker Lars "Charlie" Mortensen lægger stor vægt på, at jubilæumsåret skal præsentere en bred vifte af dansk musik, så der er lidt for enhver smag. 

Alphabeat har siden deres pladedebut i 2007 besøgt festivalen en række gange. Bandet er lige nu aktuelle med deres tredje album "Express Non-Stop".

Klumben & Raske Penge (billedet) var et af 2012's helt nye navne. Specielt hittede de med nummeret "Faxe Kondi" som repræsentant for deres finurlige tekster og dancehall-rytmer. Sangen modtog en GAFFA-Pris som "Årets danske hit".

Anne Linnet har fået en ny renæssance med sin medvirken som dommer i X Factor, men hun er samtidig stadig selv en af Danmarks mest erfarne sangerinder og tekstforfattere.  

Kim Larsen & Kjukken får i øjeblikket rosende anmeldelser for deres igangværende turné, der følger op på 2012 albummet "Du Glade Verden". 

Niklas og Go Go Berlin er nogle af dansk musiks helt nye navne. Niklas er en dansk rapper, der med sine hits er blevet vist over ni millioner gange på Youtube, og Go Go Berlin er et nyt rockband, der i øjeblikket spås en stor karriere af blandt andet GAFFA.

Jelling Festival foregår i dagene 23.-26. maj 2013, og billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA