x

Aarhus Took It Pt. 1

Aarhus Took It Pt. 1

Det århusianske hiphop-pladeselskab Kroner & Ører har i forbindelse med Århus festuge arrangeret en hiphop-festival på spillested Voxhall. Festivalen indeholder workshops med den amerikanske Rapper, Masta Ace, producerne People Under The Stairs og en Dj-workshop med den britiske Dj Plus one.

Festivalen varer tre dage og startede i går, torsdag, med navne som 2bak i munden, Essensen, Sphaeren Sund Fornuft og den amerikanske gruppe Foreign Legion. Men udover at grupperne spillede, afholdt de også den første af to kvalifikationsrunder til verdensmesterskabet i Dj-ing, DMC, anden runde er i dag. Lørdag vil vinderne af de to runder, Vest og Øst, kæmpe mod hinanden, og vinderne går videre til DMC-mesterskabet i London den 22. september.

Fredagens program starter kl. 16 med en workshop med gruppen og producerne People Under The Stairs, som også spiller som sidste navn på dagens program. Før dem spiller de danske grupper Juvenile Thug Style, £.o.c og Funk Flush + DMC-kvalifikationen for Øst-dj’s.

Læs mere imorgen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA