x

Tolerance på tværs af religion

Tolerance på tværs af religion

”Den danske musikscene stiller samlet op ved et arrangement i Amager Bio for at vise sin opbakning til et Danmark, hvor der er plads til alle. Et åbent Danmark, hvor der er plads til forskellighed i kultur og religiøs overbevisning.” Sådan lyder indledningen på en pressemeddelelse udsendt af Morten Hundahl, medarrangør af forsoningsinitiativet på Amager.

I modsætning til det ellers udmærkede fredsarrangement på Train i Århus for nylig, der lidt uhensigtsmæssigt udelukkende talte hvide musikere (og, skal det retfærdigvis siges, en multikulturel hiphop-dansegruppe), kan arrangementet på fredag bryste sig af et flerfarvet, multimusikalsk og multietnisk lineup. Indtil videre tæller programmet Ataf, Juncker, Christian Brøns, Alex, Cas, Sidste Ambulance og Alliancen. Flere ventes at komme på listen i løbet af ugen.

Det hele løber af stabelen på fredag den 3. marts. Og som rækken af kunstnere antyder, bliver der både plads til luftguitar og håndtegn. Til almindelig oplysning kan det nævnes, at alle kunstnerne optræder gratis. Arrangementet starter klokken 18.00 og medarrangør Morten Hundahl fortæller, at man i øjeblikket arbejder som gale for holde entréen gratis. I fald det ikke lykkes, bliver det en symbolsk billetpris, nok omkring 20 kroner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA