x

Christian Hjelm ude med ny video

Christian Hjelm ude med ny video

Christian Hjelm udgav i 2012 det meget roste album "Før Vi Blev Lette", som GAFFAs redaktion kårede til årets danske album. I GAFFAs fem-stjernede anmeldelse skrev Christian Erin-Madsen blandt andet:

"De danske sangtekster er hertil ikke blot et fodnote-tillæg, de åbner døren ind til en mere personlig verden af umiddelbare, tegnende iagttagelser tilsat metaforer som "vi går sammen på line, driver langt ud på en flage, men det var det, vi ville, så længe vi kunne nå tilbage." Og så er vi endda først lige nået til det bedste. Prøv at sæt Luk Dine Øjne på anlægget og gør netop det: Luk øjnene og lyt til et nummer, der bør møve sig direkte ind i den danske sangskat på linje med de store inspirationskilder, han har trukket på. Det er svært at sidde stille, det er svært ikke at blive begejstret over det her, så hvorfor tage armene ned?"

Christian Hjelm er nu aktuel med en ny video til en af sangene fra albummet, nemlig "Den som du elsker", som du kan se via YouTube her:

Christian Hjelm har en fortid som sanger i for tiden pauseholdende Figurines, og er kendt for sin særegne, lyse stemme og sit store sangskrivningstalent. Hjelm optrådte også til årets GAFFA-Pris. 

Christian Hjelm tager på turné i foråret og billetter kan købes via GAFFA LIVE.

Spillesteder og datoer er som følger:

7. marts - VoxHall, Aarhus

8. marts - Det musiske Hus, Frederikshavn

9. marts - Huset, Esbjerg

14. marts - Forbrændingen, Albertslund

15. marts - Gimle, Roskilde

21. marts - Pitstop, Kolding

22. marts - Bygningen, Vejle

23. marts - Det Bruunske Pakhus, Fredericia

27. marts - Stars, Vordingborg

28. marts - Metro, Ringsted

29. marts - Musikhuzet, Bornholm

30. marts - Toldkammeret, Helsingør

4. april - Fermaten, Herning

5. april - Kulturmaskinen, Odense

6. april - Jazzhouse/AfterBeat, København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA