x

Nyt Deftones-album på vej

Nyt Deftones-album på vej

Der er godt nyt til de mange Deftones-fans, skriver Billboard.com. De har haft fat i trommeslager Abe Cunningham, der fortæller om alt det bøvl, bandet har været igennem. De er nu ude på den anden side, og har i næsten to år arbejdet på en opfølger til 2003-albummet med den enkle titel ”Deftones”. En plade, som trommeslageren refererer til som ”Dark Days” – en ukomplet skive i modsætning til den kommende, endnu navnløse plade.

”Fra start til slut er den nye plade en meget komplet størrelse. Den har alle de ekstremer, vi kan lide. Jeg vil sige, at den er ret hård,” forklarer Abe Cunningham. Deftones har været igennem en række kriser op til deres femte albumudgivelse, og Cunningham uddyber: ”Skilsmisser og alt muligt lort. Heldigvis har vi været i stand til at genpåsætte vores lemmer”.

Et internet-rygte, som Cunningham ikke helt vil afvise endnu, er ordlyden på titlen: ”Saturday Night Wrist”. Udgivelsesdatoen vil han heller ikke lægge sig fast på, men ifølge pladeselskabet Maverick er den programsat til sommeren. Cunningham tror dog snarere på, at det bliver her engang i foråret - så snart pladen er mikset færdig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA