x

Hard Rock Rising-konkurrencen er klar til take-off

Hard Rock Rising-konkurrencen er klar til take-off

Hard Rock Rising er en international og vidtrækkende Battle of the Bands-konkurrence, der har en ambition om at finde og skabe verdens nye store rocknavn. 

Konkurrencen er arrangeret af Hard Rock International, og vil i Danmark foregå på den københavnske udgave af Hard Rock Café. 

Vinderen af hele konkurrencen vinder en Grand Prize bestående af en World Tour til seks byer: London, Sydney, Tokyo, Hong Kong, Chicago og Honolulu. Ud over det får de også muligheden for at lave et album og en musikvideo sammen med Hard Rock Records, og de vil modtage nye instrumenter til en værdi af 10.000 amerikanske dollars.

Den første live-event afholdes torsdag den 21. februar, og de udvalgte navne i den danske udgave af konkurrencen er Restoring Kaos, The Claudius Campaign, Spit Rusty, Bad Altitude, Caper Clowns, Fairytale Garden, Lagerloudz, Be There Nowhere og Blended Brew. 

De vil alle blive bedømt af et panel af musikeksperter, herunder GAFFAs egne repræsentanter Hansen og Anna Møller. 

Den sidste runde vil blive afholdt torsdag den 7. marts, hvor de tre vindere fra de tre indledende runder optræder. Et band vil derefter blive udvalgt til at repræsentere København og konkurrere mod 95 andre Hard Rock Cafe-vindere fra hele verden.

Afstemmningen på deltagende Hard Rock Facebook-sider vil indsnævre de 96 lokale vindere til de bedste 25 bands. Når det er gjort, vil et panel af kendte musikere vælge den, som løber af med hovedpræmien.

For yderligere information kan du besøge www.hardrock.com/copenhagen

Alle koncerter starter klokken 22.00 og datoerne er som følger:

Torsdag d. 21. februar 

Tirsdag d. 26. februar 

Torsdag d. 28. februar 

Torsdag d. 7. marts - FINALE


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA