x

Frank Ocean bekræfter: "Jeg er ved at skrive nye sange"

Frank Ocean bekræfter: "Jeg er ved at skrive nye sange"

I sidste uge skrev GAFFA om de rygter, der var opstået omkring et nyt Frank Ocean-album. Rygter, der var sat i verden af én af hans tidligere producere, OmMas Keith.

Nu bekræfter Ocean så endelig selv, at albummet er langt henne i processen. 

I et interview i Zane Lowes Radio 1-program afslører sangeren, at han allerede har skrevet 10-11 sange til det næste album. Ocean fortæller også, at der igen bliver tale om et sammenhængende koncept-album, ligesom den yderst omtalte og Grammy-vindende debut-plade "Channel Orange":

"I slutningen af Channel Orange er der sangen 'Golden Girl'" og jeg vil gerne forlænge den følelse, som den sang har, videre hen til det nye album. Jeg tager til Bora Bora og sætter et studie op. Så må vi ser hvad der sker", fortæller han.

Ocean nægtede dog at bekræfte, hvorvidt han har nogle planer om at samarbejde med andre artister på det kommende album, som han ellers har gjort en del tidligere, med stor succes. Dog ville han gerne tale om, hvilke musikere han lytter til og hænger ud med:

"Jeg var i studiet med Pharrell i går (den 18. februar, red.). Tyler (The Creator, red.) kom forbi, og vi spillede bare nogle plader for hinanden. I forhold til fremtidige samarbejder ved jeg ikke noget." 

"Der er denne her knægt, King Krule, som jeg synes er virkelig syg, og jeg ville elske at lave noget sammen med ham. Han har en virkelig speciel stemme. Jeg skal mødes med Danger Mouse, når jeg kommer tilbage til USA."

"Normalt, når jeg møder de her gutter så....Hvis det sker, at vi skriver noget sammen, så gør vi det. Men det er rart bare at føle sig lidt frem. Jeg elsker Tame Impala. Tyler introducerede dem til mig. Deres musik har en skøn frihed over sig". 

Frank Ocean er nomineret til aftenens Brit Awards-show i O2 Arena i London i kategorien "International Male".

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA