x

Savage Rose fortsætter

Savage Rose fortsætter

Mange havde nok forventet, at Savage Rose ville være en saga blot, efter komponisten og pianisten Thomas Koppels pludselige dødsfald i lørdags, men nu viser det sig, at det sidste punktum i historien om et af dansk rocks mest banebrydende orkestre gennem tiderne endnu ikke er sat. Således har Annisette, der som bekendt sammen med ægtefællen udgjorde grundstammen i Savage Rose, valgt at gennemføre en planlagt efterårsturné rundt i Danmark. Det skriver bt.dk i dag.

"Det er sådan, Thomas ville have haft det," udtaler Annisette til bt.dk.

Turnéen vil indeholde mindst 15 koncerter, hvor Annisette vil kunne opleves sammen med gruppens faste hold af musikere. Det er dog endnu uvist, hvem der skal afløse Koppel på turnéen.

Ud over turnéen kan vi også se frem til et par nye cd-udgivelser. Thomas Koppel færdiggjorde således i december et album med instrumentalt soloklaver, der skulle kunne være på gaden allerede i løbet af en måneds tid, og der er også et regulært Savage Rose-album på trapperne.

Materialet til det nye Savage Rose-album, der bliver gruppens første studiealbum siden 2001, er skrevet i tæt samarbejde mellem Annisette og Koppel, som i højere grad end før begge har været involveret i arbejdet med både tekst og musik. Og til trods for, at indspilningerne til albummet endnu ikke er færdiggjorte, så skulle materialet altså være stærkt nok til udgivelse.

Derudover er den verdensberømte danske fløjtenist Michala Petri ved at lægge sidste hånd på en ny Thomas Koppel-symfoni. Og i en pressemeddelelse i går lovede en ven af familien også, at Thomas' seneste initiativ "Budskab Fra Græsrødderne" vil fortsætte efter hans død.

 

Savage Roses hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA