x

Slayer fyrer bandmedlem

Slayer fyrer bandmedlem

En chokerende metalnyhed er kommet frem her til morgen: Thrash-giganterne Slayer har valgt at udskifte Dave Lombardo til deres australske tour, og dermed smide trommeslageren på porten, skriver Metal Hammer.

I en officiel udtalelse siger Lombardo:

"Jeg vil gerne personligt undskylde til alle vores fans i Australien, som har købt billetter til touren, og derfor har forventet at se mig på min sædvanlige plads bag trommerne. Den 14. februar fik jeg meddelelsen om, at jeg ikke længere var velkommen på touren. Jeg er utrolig ked af det og chokeret over hele situationen".

Ifølge Lombardo selv skulle fyringen være grundet uenigheder mellem ham, de øvrige medlemmer i Slayer og bandets management.

Lombardo opdagede angiveligt sidste år, at 90 procent af Slayers tour-indkomst blev noteret som udgifter og professionelle gebyrer til deres management, hvilket kostede bandet millioner af dollars i indtjening. Dermed var der kun 10 procent af indtjeningen tilbage, som de fire bandmedlemmer kunne dele imellem sig. 

Den forretningsmodel var Lombardo ikke tilfreds med, og da han søgte indsigt i detaljerne omkring udregningen af regnskabet, blev han nægtet adgang. 

"Jeg brugte hele min ferie mellem jul og nytår på at indse, at jeg havde turneret over hele verden i 2012 uden at være betalt en krone, udover et lille forskud. Derudover skulle jeg underskrive en ny kontrakt, der ikke gav mig nogle forskringer om, hvordan fremtidige regnskaber ville blive lavet, og om det overhovedet var til min fordel eller ej", udtaler Lombardo. 

I sidste uge mødtes bandmedlemmerne for at øve til deres kommende tour, og her bragte Lombardo emnet på banen igen – og mødte stor modstand. Ifølge Lombardo var guitaristen Kerry King ikke interesseret i at lave nogle ændringer og truede endda med, at hvis han ville diskutere mere, så ville de finde en ny trommeslager. I torsdags i sidste uge modtog Lombardo så en mail fra bandets advokater, hvor der stod, at han ville blive udskiftet med en anden på den kommende tour i Australien. 

Der har endnu ikke været nogle bekræftelse eller udmelding om, hvorvidt Dave vil blive en del af bandet igen efter touren. 

Dave Lombardo har tidligere selv forladt bandet og kommet tilbage flere gange igen. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA