x

Nyt tv-program går bag om livet som kommende stjerne

Nyt tv-program går bag om livet som kommende stjerne

Ved lanceringen af DR's nye kanal DR3 lød det, at de vil være kanalen, der bringer musikken tilbage på tv. Nu følger DR3 så sine ord til dørs. 

I næste uge, den 27. februar, er der nemlig premiere på et helt nyt program, der over otte afsnit følger tidligere års vindere af KarriereKanonen gennem tykt og tyndt. Kameraet har været med fra starten og fulgt de tre bands Kaliber (billedet), Dance With Dirt og Djämes Braun på deres rejse fra amatører proppet med drømme til professionelle musikere, der optræder på Spot Festival og Smukfest.  

Programmet dokumenterer artisternes liv både foran og bag scenen, i op- og nedture i jagten på en pladekontrakt og den nye oplevelse af pludselig at have dedikerede fans omkring sig. 

I løbet af serien ser man, hvordan de udvikler sig personligt såvel som musikalsk. Men livet som star har sin pris. Og det fører til skilsmisse, sygemelding på grund af stress og en grundig oprydning af fortiden. Blandt andet for bandet Kaliber, hvis medlemmer har plettede staffeattester, og én mangler at afsone en dom.  

Serien starter som sagt på DR3 den 27. februar og kører efter premieren to gange om ugen i otte afsnit. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA