x

Vandt du West Side Story?

Vandt du West Side Story?

Kom så ikke og sig, at vi ikke er alsidige på GAFFA.dk. Har vi måske nogenside udloddet billetter til en musical før? Næppe, men det gjorde vi så nu, nemlig til “West Side Story”, Leonard Bernstein og Stephen Sondheims udødelige musical-klassiker.

Denne gribende historie om en umulig kærlighedsaffære i New Yorks barske gademiljø mellem to rivaliserende bander er en vaskeægte Romeo og Julie-fortælling. Og nu bliver den sat op på Østre Gasværk Teater i København med premiere 18. marts og går helt til 3. juni, og der er run på billetsalget, skulle vi hilse og sige.

“West Side Story” er instrueret af Østre Gasværks yderst talentfulde og hyperaktive teaterchef Lars Kaalund, og har blandt andre Maria Lucia Heiberg Rosenberg, Caspar Phillipson, Finn Nielsen, Peter Rygaard i hovedrollerne, og selvsagt en lang, lang række øvrige skuespillere og dansere.

Du kunne være en af de heldige, der vandt et gavekort til to billetter til forestillingen – til de dyre pladser! Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på følgende spørgsmål. Og svaret er: 1957.

De heldige vindere, der har fået gavekortene tilsendt, er som følger: Tillykke!
Jacob Juul
2500 Valby

Merete Zerlang
2100 København Ø

Andreas Sahl
5220 Odense


Østre Gasværks hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA