x

Skive Festival klar med seks nye navne

Skive Festival klar med seks nye navne

Skive Festival 2013 er klar med et nyt hold navne på plakaten til festivalen, der løber af stablen den 4., 5., 6., 7. og 8. juni.

Der er denne gang tale om engelske Skunk Anansie og danske Shaka Loveless, Kongsted, Clemens, Poul Krebs og Go Go Berlin.

Skunk Anansie med den karismatiske sangerinde Skin i front slog igennem, da de udgav debutpladen "Paranoid And Sunburnt" i 1995 og fik et stort hit med "Weak". Året efter fortsatte succesen med albummet "Stoosh". I 1999 kom deres tredje album, "Post Orgasmic Chill", men bandet gik i opløsning i 2001. I 2009 blev de genforenet, i 2010 udgav de albummet "Wonderlustre" og i 2012 "Black Traffic".

Skunk Anansie spillede senest i Danmark i november 2012, hvor de optrådte i Falconer Salen. Her uddelte GAFFAs anmelder Ivan Rod fire stjerner under overskriften "Hård rock, hop på stedet og en halvmaraton uden brug af håndbremse".

Skive Festival kan desuden præsentere navne som D-A-D, Nephew, Rasmus Seebach, Volbeat og sidste års internationale melodi grand prix-vinder, svenske Loreen.

Køb billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA