x

Allen Stone aflyser dansk koncert

Allen Stone aflyser dansk koncert

Den unge funk- og soulsanger fra Washington, Allen Stone har desværre måttet aflyse aftenens koncert på VoxHall i Aarhus. Ifølge sit management har han mistet stemmen. Billetter refunderes, hvor de er købt. Allen Stones management fortæller, at han håber at kunne besøge Aarhus på et senere tidspunkt.
 
Allen Stone forener den klassiske soul-tradition med elementer fra moderne r&b og pop og har fået fine anmeldelser af blandt andet MTV, New York Times og Billboard. Han voksede op i den lille amerikanske by Chewelah i Washington, hvor han begyndte sin sangkarriere i sin fars kirke. Da han lærte soulikoner som Aretha Franklin og Marvin Gaye at kende, blev hans ambitioner som sanger for alvor vakt til live.

I 2010 udgav han sit første soloalbum, "Last To Speak", der sidste efterår blev efterfulgt af et selvbetitlet album, der nåede helt op på en andenplads på den amerikanske iTunes-hitliste for soul og r&b, selvom det er udgivet på et ganske lille pladeselskab. I november 2012 gav han en næsten udsolgt koncert i Lille Vega i København.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA