x

Nephew på arenaturné

Nephew på arenaturné

Nephew er for tiden i gang med en udsolgt turné på en række mindre spillesteder, og til efteråret giver de så koncerter i landets fem største arenaer. Det bliver ifølge bandets bookingbureau Skandinavian den største indendørsturné, et dansk band nogensinde har lavet.

Nephew Hjertestarter Arena Tour 2013 besøger i september og oktober arenaer i Odense, Aalborg, Aarhus, Herning og København, hvor bandet efter eget udsagn vil udnytte de store scener optimalt for at give publikum den størst mulige visuelle og musikalske oplevelse.

Sideløbende med den igangværende turné optager Nephew alle sangene fra "Hjertestarter", og disse liveversioner vil løbende blive udgivet, inden de til april ender samlet på livealbummet "Hjerterstarter-10XSåLive". Albummet vil indeholde 10 liveoptagelser fra 10 forskellige byer, og udgivelsen sker i et eksklusivt samarbejde med iTunes, der allerede har udsendt de første optagelser fra Hjertestarter-turnéen. "Hjerterstarter-10XSåLive" udsendes den 12. april – eksklusivt på iTunes – og albummet vil kun være tilgængeligt til download i en begrænset periode. Du kan høre de tre første liveoptagelser, "Tak Du", "Alt Er Hårdt" og "Hjertestarter", nedenfor.

GAFFA anmeldte Nephew i Museumscenter Hanstholm i januar, hvor anmelder Lisa Amtoft Jensen uddelte fire stjerner og konkluderede: "Alt i alt var det en nogenlunde godt sammenskruet og underholdende koncert, hvor gamle hits blev flettet sammen med sangene fra det seneste album, hvor der både var plads til støjende guitarer og hidsige synthesizere, ord-gøgl og eftertænksomhed, og hvor den scenevante Simon Kvamm viste, at han altså godt kunne finde ud af at få det norvestjyske publikum med som en del af et fodboldkor eller fællesskab."

Nephew Hjertestarter Arena Tour 2013 + special guests:
27. september – Stadium Arena Fyn - Odense
28. september – Gigantium - Aalborg
4. oktober – Scandinavian Congress Center (SCC) - Aarhus
5. oktober – Jyske Bank Boxen - Herning
18. oktober – Forum - København

Billetsalget starter officielt via Billetlugen, Billetnet og GAFFA Live fredag den 1. marts 2013 klokken 10.00

Facebook-fans og abonnenter på Nephews nyhedsbrev vil dog allerede onsdag den 27. februar klokken 10:00 få adgang til et 48 timers eksklusivt pre-sale.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA