x

Vinnie Who klar med ny dato i København

Vinnie Who klar med ny dato i København

Den danske discoprins Vinnie Who har tidligere i februar udgivet sit andet album "Midnight Special", hvor førstesinglen "How Can I Be Sure" blev valgt som P3's uundgåelige. Om den nye plade og forestående turné udtaler Vinnie Who i en pressemeddelelse:

"Jeg har lavet en disco-plade igen! Jeg elsker musik, som er sexet, fortabt, naiv, selvsikker, varm, cool, elektronisk og organisk på samme tid. Paradokser er min livret! Jeg har arbejdet benhårdt i næsten to år på at videreudvikle min lyd og sangskrivning, og jeg synes, at jeg har lavet en varieret og helstøbt plade, og det var også meningen. Nu kan jeg bare ikke vente med at optræde igen."

Den 14. marts spiller Vinnie Who op til dans på et udsolgt Lille Vega i København. Nåede man ikke at få billetter til denne koncert, skal man ikke fortvivle. Vinnie Who kommer nemlig igen til efteråret, denne gang på Store Vega, torsdag den 17. oktober.

GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez gav Vinnie Who fem ud af seks stjerner for deres optræden på Spot Festival 2011, og konkluderede:

"Bandet har virkelig sat en tyk streg under både deres musikalske evner, kvaliteten af deres materiale samt deres evne til at fyre godt op under publikum denne aften, og det kan helt sikkert anbefales at snuppe et skud Vinnie Who, der er som skabt til at kickstarte en weekend."

Billetter til koncerten med Vinnie Who kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA