x

Stone Temple Pilots fyrer sanger

Stone Temple Pilots fyrer sanger

Stone Temple Pilots har fyret deres sanger Scott Weiland uden nærmere begrundelse. Det skriver Rolling Stone, som også kan citere Scott Weilands kommentar. Han siger:

"Jeg hørte om min "afslutning" fra Stone Temple Pilots til morgen ved at læse om den i pressen. Jeg er ikke sikker på, hvordan jeg kan blive "afsluttet" fra et band, som jeg stiftede, har været sanger i og har været med til at skrive mange af de største hits i, men det er noget, som advokaterne kan finde ud af. I mellemtiden glæder jeg mig til at se alle mine fans på min soloturné, som begynder denne fredag."

Stone Temple Pilots blev dannet i San Diego i Californien i 1986 og udgav deres storsælgende debutalbum "Core" i 1992. Bandet gik fra hinanden i 2002, og Scott Weiland blev sanger i bandet Velvet Revolver, der bestod af blandt andre flere tidligere Guns N' Roses-medlemmer. I 2008 blev han fyret fra Velvet Revolver med henvisning til "uberegnelig sceneoptræden og personlige problemer", og samme år fandt Stone Temple Pilots igen sammen. Bandet udgav i 2010 et selvbetitlet album.

Sidste år udtalte Scott Weiland til Rolling Stones, at han var åben for at vende tilbage til Velvet Revolver, og at han vidste, at andre medlemmer i bandet også var åbne for ham.

Scott Weiland har foruden pladerne med Stone Temple Pilots og Velvet Revolver udgivet fire soloalbum. I 2011 udgav han både et julealbum og et coveralbum.

Scott Weiland har gennen årene haft flere problemer med afhængighed af stoffer og alkohol, men det vides ikke, om hans fyring har noget med dette at gøre.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA