Nyhed

Skive Festival klar med nye navne

Fem bands og solister har meldt deres ankomst til den nordvestjyske festival

Skive Festival 2013 er klar med et nyt hold navne på plakaten til festivalen, der løber af stablen den 4., 5., 6., 7. og 8. juni.

Der er denne gang tale om Medina, Suspekt, The Floor Is Made Of Lava, Vinnie Who og Christopher.

Medina (billedet) behøver efterhånden ingen nærmere præsentation. Den særdeles populære sangerinde er kendt for store pophits som "Kun For Mig", "Velkommen Til Medina", "Vi To", "Ensom", "Addiction", "For Altid", "Kl. 10" og mange flere, og hun optrådte i Skive sidste år med stor succes.


Suspekt er hård og beskidt hiphop leveret Bai-D, Orgi-E og Rune Rask fra den københavnske vestegn. Gruppen optrådte i Skive 2012 og kom langt ud over scenekanten med sange som "Proletar", "Sut Den Op Fra Slap" og "Klaus Pagh".

The Floor Is Made Of Lava er solid rock'n'roll. Gruppen er kendt for deres intense livekoncerter med den hæse og stærkt syngende Tobias Kippenberger i front, og bandet kommer til Skive med deres roste, tredje album "Kids & Drunks" i ryggen.

Vinnie Who allias Niels Bagge Hansen og hans band spiller solid disko/funk/pop, så det ikke lyder, som om det kommer fra en bleg, spinkel dansker – men det gør det. Vinnie Who er aktuelle med deres andet album, "Midnight Special" og hittet "The Wiggle".

Christopher er både kendt som Medinas unge legekammerat og som storhittende popsanger og sangskriver, kendt for blandt andet "Against The Odds", "Nothing In Common" og "Colours".

Skive Festival kan desuden præsentere navne som D-A-D, Nephew, Rasmus Seebach, Skunk Anansie, Volbeat og sidste års internationale melodi grand prix-vinder, svenske Loreen.

Køb billetter via GAFFA Live.


ANNONCE