Musik og øl hånd i hånd

Musik og øl hånd i hånd

I en tid hvor alternative tilgange til distribuering af musik florerer, er endnu et samarbejde opstået. Der er her tale om et samarbejde mellem støjrockbandet Ring Them Bells og det danske microbryggeri Mikkeller, som i forbindelse med bandets debutalbum udsender en øl.

Dette samarbejde har resulteret i en 10 procent porter brygget af brygmester Mikkel Borg Bjergsø til tonerne fra Ring Them Bells' kommende plade. Sanger og guitarist i Ring Them Bells Johannes Nidam fortæller i en pressemeddelelse om denne noget alternative udgivelse:

"Tanken med denne anderledes udgivelse er at skabe en totaloplevelse. Rockmusik og øl går hånd i hånd, og vi vil gerne have vores publikum til at opleve Ring Them Bells med alle sanser".

På vinylens B-side er opskriften på øllen indgraveret af den amerikanske kunstner Half Handed Cloud, således at øl-entusiaster selv kan eksperimentere videre med brygningen.

Ring Them Bells' selvbetitlede debutalbum er på gaden den 18. marts 2013 på vinyl, digitalt og i flydende form. Pakken med Ring Them Bells' vinyl og specialbryggede øl udgives i et eksklusivt oplag på 500 styk, som kan erhverves via Mikkeller og udvalgte vinyl-shops.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA