Burhan G på vej med single

Burhan G på vej med single

Der er sket meget i musikeren Burhan G's liv, siden det store gennembrud kom med albummet "Burhan G" tilbage i 2010. Mandag den 11. marts bryder sangeren så tavsheden og udgiver sin nye single "Din For Evigt".

Burhans første dansksprogede album solgte imponerende 100.000 eksemplarer og solgte samlet set intet mindre end 350.000 singler fra samme udgivelse. Særligt hittet "Jeg' I Live" trak salgstallene op med 65.000 solgte downloads og indkasserede dermed dobbeltplatin. Men også hits som "Mest Ondt" og "Tættere på himlen" rangerede højt på hitlisterne. Sange, der blev til i samarbejde med henholdsvis Medina og Nik & Jay.

Burhan G indledte sin musikalske karriere i 3. klasse som solosopran i Københavns Drengekor, fortsatte som korsanger for Outlandish og solodebuterede i 2004 med pæn succes. Det helt store gennembrud kom dog først, da han begyndte at synge på dansk med det selvbetitlede album fra 2010 – et album, som blev genudsendt med bonusnumre i 2011. Efter lidt over halvandet års musikalsk tavshed er sangeren nu atter tilbage med første single, og den bliver fulgt op af hans fjerde album - endnu engang skrevet og sunget på dansk – der forventes at udkomme til efteråret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA