x

Agnes Obel offentliggør support

Agnes Obel offentliggør support

Agnes Obel udgiver til september sit andet album og varsler ny single til maj. Albummet har været længe undervejs grundet, at sangerinden og pianisten i efteråret var plaget af en slem tinnitus. Dette satte en stopper for indspilningerne, og betød også at den planlagte koncert på Det Kongelige Teater måtte udskydes.

Når Agnes Obel så til maj indtager Den Gamle Scene på Det Kongelige Teater bliver det med opvarmning fra Kasper Kaae. Til dagligt er Kasper Kaae forsanger i bandet CODY, men ved denne lejlighed spiller han et soloshow, designet særligt til anledningen.

Kasper Kaae har med CODY, der netop nu er på tour i Danmark og Europa, to fuldlængdealbum og to ep'er på bagen. Live imponerer sekstetten også anmelderne og fik af GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt disse ord med på vejen for deres koncert på Voxhall i går:

"Kasper Kaae har en vidtfavnende stemme – dyb i nogle sange, lysere i andre – så man kunne nyde hans ganske fine tekster".

Ved samme koncert kvitterede GAFFAs anmelder med fem stjerner, så mon ikke der er noget at glæde sig til, når Kaae varmer op for Obel.

Agnes Obel med support fra Kasper Kaae kan opleves på følgende datoer:

31. maj (Udsolgt)

01. juni (Udsolgt)

02. juni (Få billetter)

De få billetter, der stadig er tilgængelige til koncerterne kan købes via GAFFA Live her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA