x

Sebastian Lind – Min Playliste:

Sebastian Lind – Min Playliste:

1. Little Dragon: Ritual Union

Little Dragons fine vokal fangede mig på stedet. Sangen blander semi-dirty pop med elektronisk indie-musik, og det fungerer så overdrevet godt.

2. Gorillaz: Empire Ants

Plastic Beach er et mesterværk. En legesyg plade, som vækker mange følelser i den melankolske, men også glade ende. Man kan høre pladen mange gange og stadig få nye oplevelser.

3. Missy Elliot: Work It

En gammel klassiker, som jeg desværre først fik øjnene op for alt for sent. Det er Timbaland, der står bag produktionen, og det gør bare nummeret endnu bedre. Det knivskarpe beat sammen med Elliots rap er fremragende.

4. Beach House: Myth

Beach House er atmosfærisk hyggemusik med kant. Det er musik, jeg sætter på, når det ikke skal være for hektisk, men jeg heller ikke skal sove. 

5. Kings Of Convenience: I Don't Know What I Can Save You From (Röyksopp Remix)

Jeg er kæmpe fan af Kings Of Convenience, og hvis man blander det med Royksopp, så har man det ultimative chiller-musik. Meget sjældent, jeg er fan af remix', men den her rammer plet.

6. 50 Cent: Ayo Technology

Sindssygt beat, lækkert omkvæd, 50 Cent, Timberlake og Timbaland…!

7. Grizzly Bear: Two Weeks

Der var en stor bølge af folk-rock og 60'er-inspireret musik for ikke så længe siden, men for mig er Grizzly Bear de eneste, der egentlig ramte noget virkelig interessant. Spændende produktion og geniale arrangementer.

8. Dr. Dre: Still Dre

En gammel klassiker, som jeg lige er blevet vild med igen. Dansede til den ved DM i break for mange år siden, men det siger også bare, at sangen har så meget kvalitet, at den nu over ti år senere stadig er en af de bedste rapsange, der er skrevet.

9. Brandy: Departed

Det er sgu da god pop, altså!

10. Feist: Let It Die

Feist er en Norah Jones, men i et spændende univers, som blander jazz, funk og elektronisk musik. Svært at definere hendes genre, men jeg kan kun anbefale at give hende et lyt.

Læs et længere interview med Sebastian Lind i GAFFAs artikelsektion og hør hans playliste her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA