x

Thomas Koppel bisættes lørdag

Thomas Koppel bisættes lørdag

Komponisten og pianisten fra Savage Rose og meget mere, Thomas Koppel, som døde pludseligt sidste lørdag i Puerto Rico, kun 61 år gammel, skal bisættes lørdag den 11. marts kl. 13:00 fra Christians Kirke, Strandgade 1, 1401 København K. Der vil være offentlig adgang, oplyser familien.

Koppels enke, Savage Rose-sangerinden Annisette, udtaler:

”Min elskede Thomas, mine børns elskede far, er nu, på vores smukke rejse gennem livet, nået til det store forandringens øjeblik, til et nyt liv. Vi vil sammen følge ham på vej med al vor kærlighed, vores sjæle vil for evigt flyve sammen i musikken, i kærligheden og i kampen for det smukke liv. Familien og jeg håber, at alle Thomas’ venner vil være sammen med os denne dag.

Annisette oplyste i sidste uge, at hun har tænkt sig at fortsætte Savage Rose uden Thomas Koppel. ”Det er sådan, Thomas ville have haft det,” sagde hun til BT. Derfor færdiggøres det album, Savage Rose var ved at indspille ved Koppels død, ligesom den planlagte efterårsturné gennemføres. Hvem der skal overtage Koppels rolle som pianist, er dog endnu uvist. Et bud kunne være Thomas' bror Anders, der i flere omgange har været med i Savage Rose, og som også er en fortrinlig pianist og organist, men det er rene spekulationer.

Savage Roses hjemmeside

Thomas Koppels hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA