x

L.O.C. giver én koncert i 2013

L.O.C. giver én koncert i 2013

L.O.C spiller sin eneste koncert overhovedet i 2013 på Smukfest i Skanderborg til august. 

Ifølge festivalen selv er L.O.C en af de mest ønskede kunstnere blandt deres publikum.

L.O.C alias Liam O'Connor udtaler selv om den kommende koncert:

"Jeg synes, at Bøgescenen er helt speciel, fordi man har det her væld af mennesker, så at kunne få lov at stå der, som det eneste sted hele året, og kunne se alle folk i øjnene... Hvis jeg endelig skulle lave noget andet end at sidde på mine hænder hjemme i studiet, så skulle det være Bøgescenen". 

L.O.C. er et af dansk raps største navne, og hans popularitet er kun vokset støt siden udgivelsen af debutalbummet "Dominologi" i 2001.

L.O.C.s karriere nåede en foreløbig kulmination i 2012, hor han udgav to album på eget selskab SGMD – SelvGjort Millionær Drøm, der begge var blandt årets mest succesfulde – og som samtidig gjorde op med den normale måde at udgive musik på. "Prestige, Paranoia, Persona Vol. 1" blev det mest downloadede album i dansk musikhistorie, med mere end 240.000 individuelle downloads – mens Vol. 2 blev udgivet til fordel for Røde Kors og endte med at skaffe mere end 600.000 kroner til organisationens arbejde. Fra de to albums kom singlerne "Helt Min Egen" feat. Barbara Moleko og "Noget Dumt", der begge var blandt årets store radiohits. L.O.C. var også markant dommer og coach i to udgaver af tv-succesen "Voice – Danmarks Største Stemme" i 2011 og 2012. Og som coach vandt han begge gange. 

Smukfest 2013 foregår den 7.-11. august, mens der er opvarmningsdage fra den 4.-6. august. Lyt til GAFFAs SmukFest 2013 playliste her.

Køb billetter til Smukfest via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA