Nyhed

The Foreign Resort går i studiet med anerkendt producer

– og inviterer i konkurrence indenfor i studiet

Med det formål at forny deres lyd fra sfærisk 90'er shoegaze til en mere kontant 80'er new wave-lyd går det danske støjrockband The Foreign Resort den 15. marts i studiet for at indspille deres fjerde album. Dette sker i Black Tornado Studios i København, og denne gang får bandet fint selskab i form af den britiske producer John Fryer. 

John Fryer var med til at definere lyden på pladeselskaberne 4AD og Mute i 80'erne, hvor han arbejdede med markante navne som Depeche Mode, This Mortal Coil og Cocteau Twins. The Foreign Resort har tidligere stået for det meste af produktionen selv og udtaler i en pressemeddelelse, hvorfor dette nu ændrer sig:

"Vi er klar til at miste noget kontrol på det næste album og på den måde blive smidt ud i situationer, der kan skabe nye sider af vores musik," siger trommeslager Morten Hansen. "Det er muligt, at der bliver fyret nogle guitarer og måske endda trommer i indspilningsprocessen, men vi har stor respekt for John Fryer og fuld tillid til, at han vil have en markant positiv indflydelse på resultatet."


Man har nu muligheden for at komme med The Foreign Resort i studiet – med en ledsager – hvor man kan få et glimt af arbejdsprocessen i et professionelt studie. Man skal blot svare på følgende spørgsmål:

"Hvilket megahit med Depeche Mode fra 1981 var John Fryer med til at bringe til verden?"

Svaret skal sendes til bandets Facebook-side.


The Foreign Resort supporter Go Go Berlin på Beta i København den 19. april, og billetter kan findes via GAFFA Live.

 


ANNONCE