x

Beck i Tivoli til august

Beck i Tivoli til august

Vi har tidligere her på gaffa.dk fortalt, hvilke fester man fra Tivoli Koncertsals hold havde i godteposen til det danske publikum: The Flaming Lips og Kelis booket i henholdsvis maj og juni. Et band og en solist, man ikke umiddelbart forbinder med den pæne koncertsal. Nu kommer så en bonus til det nye supergode initiativ fra Tivolis side: Oven i hatten får vi nu muligheden for at opleve den hyperalsidige Beck, der gæster salen 11. august.

Det er en af pop- og rockmusikkens helt store stilskabere, der gæster
Tivoli, når Beck lægger vejen forbi Koncertsalen. Den lille, funky
mandsling fik hul på karrieren med storhittet ”Loser” og i 1996 sprang han for alvor ud som kunstnerisk sprællemand af guds nåde: ”Odelay” blev en af årtiets mest originale plader med sine tjekkede popsange skåret over lige dele rock, funk, country og rent anarki. Ved siden af sin leg med genrerne er Beck også med jævne mellemrum vendt tilbage til sit oprindelige udgangspunkt, nemlig country og folk, hvilket senest var at
høre på det bittersøde knust-kærligheds-album ”Sea Change”. Beck er en
tusindkunstner, der mestrer såvel den legende, tindrende ironi som den
tørre, beske alvor.

Om seneste og 8. studieudgivelse, ”Guero” skrev GAFFA: ”...Beck forstår stadig at skrue de funky idéer sammen, så de sætter gang i fødderne og pulsen hos lytterne...” Vi regner derfor ikke med at stå stille, når Beck vil have os til at svede til sommer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA